Login

Register

Login

Register

Termeni si Conditii

Termeni si conditii comerciale

Definitii:

Cumpărător: orice persoană fizică, companie sau altă entitate juridică care emite o Comandă și care este utilizator înregistrat al site-ului www.trufandale.com.

Vânzător: S.C. FREE MARKET SRL, cu sediul social IN Ilfov, Voluntari, Strada Drumul Negru 56 (Denumita in continuare TRUFANDALE), Magazin Strada Ceaikovski nr.9, Sector 2. Bucuresti

Produse și Servicii – orice produs și serviciu menționat în comanda care urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile, iar Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să achite contravaloarea acestora, dacă acestea nu au fost achitate deja.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător

 

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TRUFANDALE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

TRUFANDALE  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.trufandale.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor TRUFANDALE  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.trufandale.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru TRUFANDALE sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor al TRUFANDALE (Proprietate comerciala)  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.trufandale.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea TRUFANDALE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TRUFANDALE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.trufandale.com numai in limitele metionate in prezentul document.

 

Documente contractuale

 

Site-ul www.trufandale.com, este proprietatea S.C. FREE MARKET SRL.

Utilizarea site-ului TRUFANDALE de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a acceptării utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca mod de comunicare scrisă la distanță.
Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător, iar termenii și condițiile prezentate în această pagină („Termeni și condiții”) stau la baza acestuia.
Recomandăm citirea cu atenție a paginii „Termeni și Condiții Comerciale”.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă, ultima versiune putând fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și Condiții Comerciale”.
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor și modalităților de contact furnizate în secțiunea „Contact”.

Produsele și serviciile oferite de TRUFANDALE  pe site

 

Produsele comercializate prin intermediul TRUFANDALE sunt produse din categoria alimente si bauturi în ambalajul original al producătorului, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori sau in termenul legal acceptat de Directia Sanitar Veterinara, iar în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală conform legislației în vigoare si bon fiscal in cazul in care plata se face numerar la primirea comenzii. Calitatea produselor este garantată de către producători și/sau furnizorii acestora. Unitatea de masură pentru produsele comercializate prin intermediul acestui site este bucata sau kg., unitatea de masura fiind specificata la fiecare produs in parte. Pentru produsele care se vand la greutate variabila toate informatiile necesare se regasesc pe site, la fiecare produs in parte. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade în sarcina producătorului care a afisat pe ambalaj respectivele informații, cat si in sarcina TRUFANDALE pentru produsele cu greutate variabila.
Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv TRUFANDALE își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a unui furnizor de produs, nu exista in stocul Furnizorului sau nu respectă calitatea cerută de Vânzător.
TRUFANDALE își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Ne rezervăm dreptul de refuza colaborarea cu clienții care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clienții care au comenzi livrate refuzate, din motive neîntemeiate.
Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ TVA (5%, 9 % sau 19%) și nu includ costurile de livrare si/sau procesare. Prețul primit în momentul confirmării comenzii prin email, telefonic sau alta metoda de comunicare adecvata, va fi același cu pretul de achiziție tipărit pe factură, cu exceptia produselor care se vand la kg. si a caror valoare va fi calculata in functie de gramajul produsului aferent. Pretul pe kg este specificat pe site la fiecare produs care se vinde la greutate variabila.
Cantitatea minimă necesară pentru lansarea unei comenzi este de cel putin 50 lei ca valoare a produselor.
Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). Conținutul www.trufandale.com (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, rețete, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor și furnizorilor.

 

Metodele de plata a comenzilor

Produsele comandate pe site-ul www.trufandale.com trebuie achitate integral. Plata produselor comandate, conform acestor “Termeni si Conditii Comerciale” se poate face on-line prin card bancar, Numerar in momentul livrarii sau cu Ordin de Plata la cerere. Pentru plata produselor prin OP, dovada plății trebuie trimisa prin email la adresa trufandale@gmail.com cu minim 12 ore inainte de livrarea comenzii.

Pentru produsele pe care le vindem la greutate variabila (indicat in descrierea produslui) factura se va emite conform gramajului produsului livrat. Pentru plata prin card direct pe site si plata cu OP diferentele se vor credita automat clientului prin procesatorul de plati sau direct in contul IBAN al clientului

 

 Livrarea

TRUFANDALE își rezervă dreptul de a informa clientul privind livrarea comenzii printr-o metoda de comunicare adecvata, înainte de onorarea acesteia.
Livrarea produselor comandate se va face în Bucuresti și Ilfov (in localitatile mentionate pe site) și în țara (serviciul va fi operational in curand), prin livratorii TRUFANDALEsau partenerii acestuia, de Luni pana Duminica, cu excepția zilelor de sărbătoare legală sau a zilelor decise de conducerea societății, la termenul agreat de la confirmarea comenzii. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de client.

Costurile de livrare:

– 19 lei (TVA inclusa) pentru o valoare a comenzii cuprinsa intre 21 Lei – 200 Lei

– 14,50 lei (TVA inclusa) pentru o valoare a comenzii cuprinsa intre 201 lei – 300 lei

– 6,50 lei (TVA inclusa) pentru o valoare a comenzii mai mare de 300 Lei

– 6,50 lei (TVA inclusa) pentru ridicarea comenzii din de ridcare mentionate pe site.

5,00 lei (TVA inclusa) Pret suplimentar comanda cu livrare imediata

Condițiile de livrare sunt supuse schimbării fără o notificare în prealabilă.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „OBSERVATII” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

TRUFANDALE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TRUFANDALE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Garantia produselor

Perioada de valabilitate si conditiile de pastrare ale produselor sunt inscrise pe ambalaj. TRUFANDALE nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.

Returul

TRUFANDALE comercializează produse din cateforia alimentare si băuturi. Conform legislației în vigoare (ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art. 12, pct. a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.
Produsele cumpărate de pe www.trufandale.com pot fi refuzate doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de Cumpărător.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de TRUFANDALE față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de TRUFANDALE de la acest Cumpărător.

TRUFANDALE ofera garantie totala pentru produsele care nu corespund calitativ cu solicitarea initiala. Pentru problemele semnalate oferim oreducere in valoare, cel putin, egala cu contravaloarea produselor necorespunzatoare. Pentru situatia produselor cu valoare mai mare de 25 RON clientii vor fi contactati si se va clarifica metoda de returnarea a banilor (Voucher, pe card/in cont).

La solicitarea expresa a clientului putem returna banii direct pe card sau in contul IBAN al clientului.

Promotii si concursuri

TRUFANDALE stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Limitări de responsabilitate

 

www.trufandale.com este găzduit de serverele unei terțe firme. Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând, dar nelimitându-se la modificări ale site-ului, ale setărilor sau ale scripturilor. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorită utilizării anumitor browsere pentru vizitarea www.trufandale.com. Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.trufandale.com și nu poate fi făcut responsabil de orice tip de relație/tranzacție/colaborare/etc. care se stabilește între Dvs. și acestea. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.
Informațiile prezentate pe site sunt pentru uz personal și pot fi reproduse prin tipărire doar în acest scop. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau încorporate într-un alt document sau material fără permisiunea scrisa a TRUFANDALE.
Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informației prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparătorii sunt de acord, în mod expres, că folosirea acestui site și cumpărarea bunurilor și serviciilor oferite se face pe propriul risc.

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.bacaniaveche.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. TRUFANDALE nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa in site. TRUFANDALE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului TRUFANDALE pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului TRUFANDALE mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, trufandale nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 

Coș (elemente)

Niciun produs în coș.